Cooking and Traveling

Enjoy life with cooking and traveling


powered by FreeFind
     

Wednesday, August 22, 2007

Taskia's Cake
Maaf ya postingnya borongan maklum sekalian karena udah lama di draf n udah 2 bulan pas gak posting, cake ini dibuat untuk Taskia yang ulta 17 agustus lalu. lagi lagi karena cuaca diNagoya yang panas sekali saat ini hasil hiasannya agak blepotan karena whip creamnya lumer. mungkin temen - temen punya saran ya gimana cara mengatasinya sehingga hiasan cake dengan whip cream tetep cantik mesti cuaca panas.....
posted by Devi @ 2:40 AM   3 comments

 

Fira's cake


Cake ini buatnya minggu lalu dan sangat dadakan, malam nyampe rumah jam 10 baru buka e-mail n Mbak Nining pesen cake buat ultanya Fira padahal besoknya berangkat pagi pagi... akhirnya dengan bahan seadanya jadilah ini penampakanya..., Maaf ya Mbak nining kuenya sedikit blepotan karena buru-buru n juga cuacanya puanas banget.....jd coklatnya agak-agak lumer

Labels:

posted by Devi @ 2:33 AM   0 comments

 

Fruit Cake

Mmmm.............. setelah cukup lama istirahat posting resep aku coba lagi deh mesti kurang sip kayaknya, Fruit cake ini dibuat ketika Alifa (Hanni's son) ulang tahun, pesennya pake cream putih dan buah jadilah ini penampakannya untuk buahnya aku pake cherry, mandarin orange dan kiwi.

Labels:

posted by Devi @ 2:25 AM   0 comments

 

My Profile

Name: Devi
Home: Nagoya, Aichi Prefecture, Japan
About Me: House wife, now is staying in Nagoya, Japan.
See my complete profile
My Personal Webpage

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from devriana tagged with makanan. Make your own badge here.
 

Previous Post
Archives
Links
Shoutbox
Name :
Web URL :
Message :
Powered by

zamronisalim.com


BLOGGER

Directory of Food/drink Blogs Food & Drink Blogs - Blog Top Sites

Welcome to my blog of cooking. This blog is as a way to express my great intention to cooking and improve my skill in cooking to be professional. Practicing and expanding knowledge of cooking could develop the mastery of cooking. We service the order of food and cake for party, meeting, birthday, and other personal-consumption. Our service is limited to Nagoya and its vicinity area only. For order please contact Devi' Kitchen, Honjigaoka, Nagoya. We are specialist in Indonesian Food. 

___________________  

 

 

© Cooking and Traveling. Devi Apriana Blog, Design by zamronisalim.com